ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ STEM HEALTH HELLAS ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ STEM HEALTH HELLAS ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

1η Ε: Είναι ασφαλή τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου ή έχουν καταστραφεί;

AΠ: Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και όπως επανέλαβε και στις 3 Ιουλίου 2017 στον κ. Οικονομόπουλο ο νομικός σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ τα βλαστοκύτταρα είναι όσο ασφαλή όσο ήταν στις 30 Μαΐου, οπότε πιθανότατα παραμένουν ασφαλή. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, σύμφωνα με την παραπάνω ενημέρωση, εξακολούθησε να τροφοδοτεί τακτικά τις δεξαμενές με άζωτο ώστε η θερμοκρασία στις δεξαμενές κρυοσυντήρησης να παραμένει στα αναγκαία όρια. Από τις 10 Ιουλίου 2017 το ΥΓΕΙΑ έχει οριστεί με εισαγγελική διάταξη ως προσωρινός μεσεγγυούχος για φύλαξη και συντήρηση των μονάδων.

2η Ε: Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου είναι ασφαλή και ενεργά;

ΑΠ: Μετά από έλεγχο της μονάδας σας από πιστοποιημένο επιθεωρητή της Fact NetCord.Έχουμε ήδη απευθυνθεί ως δικηγόροι γονέων προς τον διεθνή οργανισμό Fact Net Cord και έχουμε ζητήσει τους όρους και το κόστος για τον πλήρη έλεγχο της Τράπεζας. Παράλληλα έχει επιληφθεί του θέματος το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

3η Ε: Εσείς για ποίον δουλεύετε;

AΠ: Εκπροσωπούμε αποκλειστικά και μόνο γονείς, όπως εσείς. Δεν εκπροσωπούμε τη Stem Health Hellas AE, μέτοχο ή διευθυντή της και δεν έχουμε καμία απολύτως σύγκρουση συμφερόντων να στραφούμε κατα παντός υπευθύνου, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ συμπεριλαμβανομένου.

4η Ε: Γιατί σας συνιστά η Stem Health Hellas τότε; Δεν είναι, τουλάχιστον, περίεργο;

AΠ: Δεν μας συνιστά η Stem Health. Eίμασταν οι πρώτοι δικηγόροι που μόλις πληροφορηθήκαμε την άρνηση του ΥΓΕΙΑ στις 20 Μαΐου να προμηθεύσει τις κρυοδεξαμενές με άζωτο, όπως είχε ζητήσει η Stem Health Hellas στις 19 Μαΐου, απαιτήσαμε να ενημερωθούν το ταχύτερο όλοι οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι γονείς. Από λάθος της Stem Health Hellas η διεύθυνση που ζητήσαμε να ανοίξει για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε για το ποιοί γονείς ήθελαν τη συνδρομή μας, το ενημερωτικό email της Stem Health Hellas AE προς τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτει εμφανίστηκε ότι απεστάλη από την ηλεκτρονική διεύθυνση που προοριζόταν για την «υποδοχή» των ερωτημάτων σας από τη δικηγορική μας εταιρεία. Kαθώς, πρακτικά, η Stem Health Hellas AE χωρίς προσωπικό δεν μπορούσε να ενημερώνει κανέναν, συνέστησε στους γονείς να απευθυνθούν στο ΥΓΕΙΑ και σε όποιους δικηγόρους επιλέξουν, αναφέροντας και εμάς ως τους μόνους συγκεκριμένους δικηγόρους γονέων που, τότε, γνώριζε.

5η Ε: Γιατί δεν ενημερώθηκαν όλοι οι γονείς έγκαιρα?

ΑΠ: Σύμφωνα με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Stem Health Hellas ΑΕ κ. Νικόλαο Νικολαΐδη, επιχειρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρεί τρόπο για χρηματοδότηση και διάσωση της εταιρείας. Οι ισχυρισμοί αυτοί, όπως και κάθε άλλος, εξακολουθεί να ελέγχεται με βάση στοιχεία που λαμβάνουμε και που αναμένουμε. Όταν το ΥΓΕΙΑ αρνήθηκε τον Μάιο την προμήθεια του αζώτου και το εναπομείναν προσωπικό απολύθηκε, η Stem Health Hellas AE δεν είχε, όπως ισχυρίζεται, πλέον τα μέσα για να ενημερώσει τους γονείς. Αυτό που κατέστη εφικτό ήταν η ενημέρωση μέσω email σε όσους γονείς είχαν δώσει, όπως μας είπαν, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον ήταν ακόμη ενεργή.

6η Ε: Πόσοι γονείς είναι ενήμεροι για την κατάσταση;

Σύμφωνα με τους προστηθέντες της Stem Health Hellas AE. που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται την ηλεκτρονική επικοινωνία με τους γονείς που βρίσκονται στην Βάση Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων της, από τα 60.000 περίπου ονόματα γονέων που βρίσκονται καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων της Stem Health η ενημέρωση εστάλη σε περίπου 3.500 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, από τις οποίες επέστρεψαν ως μη παραδοθέντα περίπου 700 emails.

Παράλληλα έχουν ενημερωθεί όσοι γονείς έλαβαν γνώση της υπόθεσης απο τη δημοσιότητα που προκλήθηκε, την αρθρογραφία και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές – εάν προσέξατε, έχουν εδώ και εβδομάδες σταματήσει – από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Τέλος ενημερώθηκαν και εξακολουθούν να ενημερώνονται όσοι γονείςαπευθύνθηκανσε εμάς ή άλλους συναδέλφους ή ενημερώθηκαν μετά από αίτηση δική τους ή σύσταση ή υπδειξη τρίτων από εμάς ή άλλους συναδέλφους.

7η E: Πότε και πώς θα ενημερωθούν όλοι οι γονείς;

Όσοι δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί, ενημερώνονται με μαζικό sms που στέλνει η Stem Health Hellas Α.Ε στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που διαθέτει και η αποστολή του οποίου κατέστη δυνατή μετά από κάλυψη της δαπάνης από εμάς, για λόγους δημοσίου συμφέροντος αλλά και κατα το δυνατόν ενιαίας και πλήρους ενημέρωσης του μεγαλύτερου αριθμού γονέων μέσω της ιστοσελίδας μας.

8η Ε: Εάν, ό μη γένοιτο, χρειαστεί να αναληφθούν μονάδες για την αντιμετώπιση περιστατικών υγείας είναι αυτό δυνατό;

ΑΠ: Ναι, ήδη η μόνη τέτοια περίπτωση που ζητήθηκε γενετικό υλικό για μεταμόσχευση στον δότη του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία

9η Ε: Μπορώ να παραλάβω τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου για να τα μεταφέρω σε άλλη τράπεζα;

AΠ: Nαί. Μόνοι ιδιοκτήτες των βλαστοκυττάρων είναι αυτοί από τους οποίους ελήφθησαν και οι γονείς τους στο πλαίσιο της άσκησης της γονικής μέριμνας. Αν και η ανάληψη των βλαστοκυττάρων δε μπορεί από νομικής άποψης να εμποδιστεί, επειδή η Stem Health Hellas δεν απασχολεί πλέον προσωπικό τίθεται σε ισχύ από την 10η Ιουλίου μία διαδικασία σύμφωνα με την οποία όποιος γονέας / εντολέας της δικηγορικής εταιρείας Οικονομόπουλος και Συνεργάτες επιθυμεί να αναλάβει τα βλαστοκύτταρα του παιδιού του και να τα παραδώσει προς φύλαξη σε άλλη εταιρεία.

Η διαδικασία, όσον αφορά εντολείς μας, ενεργοποιείται με συγκεκριμένο αίτημα που θα απευθύνεται στη διεύθυνση stemhealthparents@ikonomopoulos.gr και τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 210 3613615. Με βάση αυτή τη διαδικασία όποιος γονέας επιθυμεί και το δηλώνει θα μπορεί να παραλαμβάνει και παραδίδει τα βλαστοκύτταρα του παιδιού του στην εταιρεία της επιλογής του, η οποία θα τα παραλαμβάνει από τις εγκαταστάσεις της Stem Health Hellas AE μετά από έλεγχο που θα γίνεται από πιστοποιημένο επιθεωρητή της FactNet Cord στις εγκαταστάσεις της Stem Health Hellas στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, αφού προκαταβάλει το σχετικό κόστος της ειδικής αυτής νομικής διαδικασίας, της επιθεώρησης, της πιστοποίησης και της παράδοσης, με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός του κατά παντός υπευθύνου. Η πρώτη αίτηση για όσους γονείς δηλώσουν ότι επιθυμούν τη μεταφορά και συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία, επιχειρείται να κατατεθεί μέχρι Παρασκευή 28 Ιουλίου.

10η Ε: Mπορείτε να μας συστήσετε μία τέτοια εταιρεία για να μεταφέρουμε τα βλαστοκύτταρά μας;

AΠ: ‘Oxι, ακόμη τουλάχιστον. Αν και μας έχουν προσεγγίσει αρκετές τέτοιες εταιρείες, προσφέροντας μάλιστα και τα συνήθη ανταλλάγματα για τη μαζική κατεύθυνσή σας προς αυτές, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να υποδείξουμε πάροχουπηρεσιών που δε μπορούμε να ελέγξουμε. Ερευνούμε την αγορά για την εξεύρεση της καλύτερης και πλέον αξιόπιστης λύσης. Πολλές εταιρείες έχουν ήδη έρθει σε επαφή με γονείς. Καθήκον μας είναι να εξασφαλίσουμε πως όποια εταιρεία/οργανισμός διαδεχθεί τη StemHealth Hellas AE στις υποχρεώσεις της απέναντί σας θα παρέχει αυξημένα εχέγγυα α) επιστημονικής και τεχνολογικής επάρκειας, β) ασφάλειας φύλαξης σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις εγνωσμένου κύρους και ποιότητας και γ) μακροχρόνιας/ισόχρονης με τις συμβάσεις σας βιωσιμότητας.

11η Ε: Έχετε αντιληφθεί προσπάθεια μεταβίβασης των βλαστοκυττάρων σε εταιρεία που δεν αποδεικνύει ότι ικανοποιεί τις παραπάνω προΰποθέσεις;

AΠ: Nαι, μία φορά τουλάχιστον. Συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία όπως πληροφορηθήκαμε είχε γίνει αποδεκτή από το ΥΓΕΙΑ για να παρέχει στις εγκαταστάσεις των μαιευτηρίων του τις υπηρεσίες που παρείχε η Stem Health Hellas, αρνήθηκε να προσκομίσει τα στοιχεία που ζητήθηκαν κατα τον οφειλόμενο από εμάς έλεγχο της καταλληλότητάς της σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια. Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν δεσμεύτηκε σχετικά με τη διατήρηση των βλαστοκυττάρων στις εγκαταστάσεις του Υγεία και/ή σε εγκαταστάσεις αντίστοιχου νοσοκομείου στην Ελλάδα.

12η Ε: Είναι απαραίτητο να είμαι εντολέας της δικηγορικής εταιρείας Οικονομόπουλος και Συνεργάτες για να μπορέσω να αναλάβω τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου;

ΑΠ: Όχι, φυσικά και δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να αναζητήσετε τον εκπρόσωπο της Stem Health Hellas και να ζητήσετε την ανάληψη απευθείας από αυτούς. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω απόλυσης του προσωπικού της Stem Health Hellas AE η εξεύρεση κατα μόνας εκπροσώπου της εταιρείας είναι ιδιαίτερα δυσχερής.

13η Ε: Έχω προπληρώσει 10/20/30/40 χρόνια φύλαξης. Πρέπει να ξαναπληρώσω;

ΑΠ: Η εντολή σας προς εμάς, εφόσον δοθεί, σκοπό έχει, μεταξύ άλλων, να μην ξαναπληρώσετε. Ως δικηγόροι στη συγκεκριμένη περίπτωση ενεργούμε ακριβώς όπως θα ενεργούσαμε ως γονείς που έχουν παραδώσει βλαστοκύτταρα προς φύλαξη στη Stem Health Hellas AΕ και δεν διαθέτουν χρήματα για νέα έξοδα. Πρώτη μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η ασφάλεια των αναντικατάστατων βλαστοκυττάρων και των μονάδων ομφαλοπλακουντιακού αίματος. Δεύτερη προτεραιότητα είναι η τήρηση των όρων των συμβάσεων που έχουν προπληρωθεί με ασφάλεια τουλάχιστον ίδια με αυτή που προσφέρει η νοσοκομειακή εγκατάσταση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τους γονείς. ‘Οσο περισσότεροι από τους περίπου 60.000 γονείς συμφωνούν και συμπορευθούν με αυτή τη στρατηγική, τόσο πιό πιθανή είναι και η επιτυχία μας.

14η Ε: Ποιός ευθύνεται για την κατάσταση αυτή;

ΑΠ: Δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε επιθεωρητές. Κατα τη νομική μας άποψη, όμως, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μαζί με τη Stem Health Hellas ευθύνεται και ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ως ασκών για χρόνια τη διοίκηση και τον έλεγχο της εταιρείας, αν μη τι άλλο γιατί είτε επέτρεψε είτε δεν απέτρεψε την χρεοκοπία της Stem Health Hellas A.E. Ευθύνεται επίσης η πολιτική και υπηρεσιακή διοίκηση για την εξαιρετικά καθυστερημένη συμπλήρωση του θεσμικού πλαισίου σχετικα με τις προΰποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας τραπεζών βλαστοκυττάρων 24.03.17/ΦΕΚ 2.2 (η σχετική υπουργική απόφαση εκδόθηκε μόλις στα τέλη Μαρτίου του 2017), τον μέχρι τώρα έλεγχό τους και τα εποπτικά και ρυθμιστικά τους ανακλαστικά

15η Ε: Ποιός θα μου δώσει πίσω τα χρήματα που έχω πληρώσει και ποιός θα με αποζημιώσει εάν τα βλαστοκύτταρα καταστραφούν ή τα πάρω και τα μεταφέρω αλλού καταβάλοντας το σχετικό κόστος;

ΑΠ: Θα πρέπει να αναζητηθούν από κάθε υπεύθυνο. Εντέλει, θα τα επιστρέψει όποιος αναγνωριστεί ότι είναι υπεύθυνος/συνυπεύθυνος και έχει χρήματα να το κάνει.

16η Ε: Tα εξηνταδύο ευρώ που πρέπει να καταβάλω για να με εκπροσωπήσετε καλύπτουν και αυτό, δηλαδή την άσκηση αγωγών αποζημίωσής μου:

AΠ: ‘Oχι. Η διεκδίκηση αποζημιώσεων είναι δευτερεύουσας σημασίας και, χωρίς να την αγνοουμε, δεν ενδιαφέρει άμεσα τους γονείς-εντολείς μας. Εφόσον θέλετε κάτι τέτοιο θα χαρούμε να το αναλάβουμε με όρους που μπορούμε να συζητήσουμε αποτον Σεπτέμβριο με εσάς και όσους άλλους ακόμη το επιθυμούν.

17η Ε: Tα εξήντα δύο ευρώ που πρέπει να καταβάλω στην δικηγορική εταιρεία εξασφαλίζουν ότι τα βλαστοκύτταρα του παιδιού μου είναι και θα παραμείνουν ασφαλή;

AΠ: Όχι. Κατ’ αρχήν, η σωτηρία των βλαστοκυττάρων όταν τελείωνε το άζωτο οφείλεται στην κινητοποίηση που πετύχαμε χωρίς να εισπράξουμε ή να ζητάμε έστω και ένα ευρώ. Τα «€62» – για τα οποία εκδίδεται το σχετικό φορολογικό παραστατικό και από τα οποία €12 είναι ΦΠΑ – εξασφαλίζουν την εκπροσώπησή σας με ένα σχετικά χαμηλό, συγκεκριμένο και άπαξ καταβαλλόμενο δικηγορικό κόστος, σε μία κατα το δυνατόν μαζική ομαδική προσπάθεια με συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή να εξασφαλιστεί ότι αφενός τα βλαστοκύτταρά σας, όπως λέει η Stem Health Hellas AE και ο Όμιλος Υγεία, είναι και θα παραμείνουν ασφαλή και αφετέρου ότι η τράπεζα δεν θα περάσει σε αβέβαια χέρια με λιγότερα εχέγγυα ασφάλειας από αυτά που προσδίδει ο Όμιλος Υγεία, χωρίς δε κανένα επιπλέον κόστος σας για όσο χρόνο έχετε ήδη προπληρώσει.

18η Ε: Το ΥΓΕΙΑ σύμφωνα και με δελτίο τύπου που εξέδωσε την 1η Ιουνίου λέει ότι δεν έχει καμμία ευθύνη για την κατάσταση της Stem Health Hellas και της τράπεζας βλαστοκυττάρων. Εσείς θεωρείτε παρόλα αυτά ότι έχει ευθύνη. Πού στηρίζετε την άποψή σας;

AΠ: O ΄Oμιλος Υγεία είναι ένας από τους σοβαρότερους και μεγαλύτερους, εάν όχι ο σοβαρότερος και μεγαλύτερος, ιδιώτης πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, με σημαντική παρουσία και σε άλλες Βαλκανικές χώρες. Συμμετείχε ως βασικός/κύριος/ελέγχων μέτοχος στη Stem Health Hellas AE από την ίδρυσή της μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών του σε αυτπην το Νοέμβριο του 2013. Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η Stem Health Hellas AE αξιοποιήθηκε από το ΥΓΕΙΑ για την ενίσχυση/επιδότηση/υποστήριξη προσέλκυσης ή διατήρησης τοκετών από τους μαιευτήρες που συνεργάζεται και τα μαιευτήριά του. Για το σκοπό αυτό μάλιστα ένα ποσοστό της τάξης του 50% της κάθε αμοιβής που κάθε γονέας κατέβαλε για τη λήψη, επεξεργασία και μακροχρόνια φύλαξη βλαστοκυττάρων απεδίδετο στα μαιευτήρια και τους γιατρούς. Ως αποτέλεσμα και της ανωτέρω πολιτικής, η Stem Health Hellas AE είχε στις 31.12.2012, σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό της, αρνητική καθαρή θέση περίπου €4.000.000. Από νομικής άποψης μπορούσε ανα πάσα στιγμή να ζητηθεί, εάν δεν είχε ήδη ζητηθεί, η αφαίρεση της άδειας λειτουργίας της ως ανώνυμης εταιρείας. Μία αύξηση κεφαλαίου €2.230.000, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2013 και από την οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση της Stem Health Hellas AE, στο ταμείο της εταιρείας δεν μπήκε/έμεινε ούτε ευρώ, φέρεται ότι κάλυψε αποκλειστικά και μόνο οφειλές της Stem Health Hellas AE προς μέλη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Τέλος, ο Όμιλος Υγεία μεταβίβασε τις μετοχές που διατηρούσε στη Stem HealthHellas το Νοέμβριο του 2013 προς εταιρείες με μετοχικό κεφάλαιο ελάχιστων ευρώ έναντι του συμβολικού τιμήματος του ενός ευρώ, με αρνητική καθαρή θέση περί τα €3.000.000 και αφού, σύμφωνα με τη διοίκηση της Stem Health, ανέλαβε, επιλεκτικά, την εξόφληση υποχρεώσεων προς τράπεζες και το Δημόσιο. Πλην όμως οι βασικοί πιστωτές της Stem Health Hellas A.E, από τους οποίους η Stem Health Hellas A.E. είχε προεισπράξει και το κόστος φύλαξης των βλαστοκυττάρων στις εγκαταστάσεις του ΥΓΕΙΑ για 20,30 ή και 40 χρόνια, αγνοήθηκαν. Όχι μόνο όταν έγινε η μεταβίβαση ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ δεν φρόντισε να αναλάβει την εξακολούθηση της ασφαλούς φύλαξης των βλαστοκυττάρων στις εγκαταστάσεις του, οι οποίες είχαν προπληρωθεί, αλλά ήταν βέβαιο ότι, χωρίς εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, η εταιρεία αργά ή γρήγορα θα πτώχευε.

19η Ε: Πόσο είναι το κόστος φύλαξης των βλαστοκυττάρων που βρίσκονται σήμερα στην τράπεζα της Stem Health Hellas AE στις εγκαταστάσεις του ΥΓΕΙΑ κάθε χρόνο:

ΑΠ: Σύμφωνα με προφορική εκτίμηση της 6ης Ιουνίου της ανώτατης διοίκησης του Ομίλου ΜΙG, στον οποίο ανήκει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, το ετήσιο κόστος προμήθειας αζώτου για την κρυοσυντήρηση των βλασοκυττάρων ανέρχεται περί τα €100.000 ή σε περίπου €3 ανα μονάδα.

20η Ε: Aπό πού μπορούμε να ενημερωνόμαστε για κάθε εξέλιξη;

AΠ: Η συγεκριμένη ιστοσελίδα θα φιλοξενεί κάθε ανακοίνωση της Stem Health Hellas AE, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, των αρμόδιων εποπτικών αρχών και κάθε τί νεότερο που θα αντιλαμβανόμαστε και θα αξιολογούμε ως χρήσιμο για την ενημέρωση των γονέων. Θα μπορεί επίσης να λαμβάνει ερωτήσεις και κάθε σχετική ενημέρωση.

21η Ε: Μπορώ να ρωτήσω κάτι ακόμα;

AΠ: Φυσικά. Όμως απαντήσεις σε πρόσθετα ερωτήματα θα δίνονται μόνο σε όσους μας έχουν αναθέσει εντολή εκπροσώπησης ΕΔΩ , μας απευθύνουν τα ερωτήματά τους γραπτά και, μάλιστα, με τον περιορισμό η σχετική γνωστοποίηση να μην διακιδυνεύει καθ’ οινονδήποτε τρόπο κατά την άποψή μας την επιτυχή έκβαση της εντολής μας.

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2017

(1η ενημέρωση μετά τις 4 Ιουλίου)

Οικονομόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία